Specialist in kasfundatie

P. Notenboom Betonwerken is gespecialiseerd in het aanleggen van kasfunderingen. Vanuit ons bedrijfspand in Pijnacker (Zuid-Holland) verzorgen we de fundatie voor kassenbouw in heel Europa.

Meer dan 30 jaar ervaring

In 1979 werd P. Notenboom Betonwerken opgericht door Paul Notenboom (senior). Sindsdien is het bedrijf met een hecht team en betrouwbaar netwerk uitgegroeid tot een vaste leverancier voor tal van grote kassenbouwbedrijven. Met meer dan 30 jaar specialistische werkervaring en een goed ingespeeld team, bieden we onze opdrachtgevers keer op keer een kasfundatie van gegarandeerd hoogstaande kwaliteit.

Grote en kleine kasfunderingen in heel Europa

Bij het plaatsen van de kasfundatie verzorgen we onder meer het uitmeten, boren en betonstorten. Ook het heiwerk kunnen we indien gewenst uitzetten. We werken voornamelijk in opdracht van een aantal grote kassenbouwbedrijven en nemen zowel grote als kleine opdrachten aan in heel Europa. Zo zijn we regelmatig actief in Zwitserland, Duitsland, Frankrijk en Belgiƫ.

Eigen materiaal

Naast een specialistisch en ervaren team is materieel van groot belang bij het plaatsen van een kasfundatie. Daarom beschikken we over eigen materieel dat vaak voor Notenboom Betonwerken op maat is gemaakt. Daarbij kunt u denken aan een truck, bus, minigraver, betondumper, boordumper en schranklader, maar ook een eigen bouwkeet. Dit materieel nemen we mee bij al onze opdrachten; waar ook in Europa.

Totaalprojecten

Totaalprojecten

Internationaal

Internationaal

Gecertificeerd

Gecertificeerd