Funderingen voor kassenbouw

Notenboom Betonwerken werkt in opdracht van voornamelijk grote kassenbouwbedrijven aan kasfunderingen in heel Europa. Vanuit ons bedrijf – dat is gevestigd in Pijnacker (Zuid-Holland) – trekken we met ons ervaren team en eigen materieel door heel Europa voor het werken aan funderingen voor allerhande kassenbouw-projecten.

Uitmeten, boren en betonstorten

Bij het plaatsen van kasfundatie, verzorgt het team van Notenboom Betonwerken het uitmeten, boren en betonstorten. Indien gewenst kunnen we ook het heiwerk uitzetten.

  • Uitmeten – We onderzoeken de bouwlocatie en bepalen met moderne meettechnieken precies waar de fundering moet komen.
  • Boren – Bij het boren is de ondergrond op de bouwlocatie van grote invloed. We hebben daarom verschillende type boren, zodat we in iedere bodem aan de slag kunnen.
  • Betonstorten – We plaatsen de betonbekistingen met het juiste type bewapening en vervolgens storten we vakkundig het beton met onze eigen betondumper. Het materieel is veelal op maat gemaakt om zo precies en efficiënt mogelijk te werken; en dat op alle locaties en ondergronden.

Kasfunderingen van hoge kwaliteit

Het team van Notenboom Betonwerken bestaat uit ervaren en vakbekwame mensen. Door het werken met ons eigen materieel en een netwerk van betrouwbare partners, verzorgen we hoogwaardige funderingen voor de kassenbouw.

Regelgeving, Vergunningen & Certificaten

Om voor onze opdrachtgevers in binnen- en buitenland kasfunderingen te kunnen en mogen plaatsen, voldoen we voor vrijwel heel Europa aan de geldende regelgeving en beschikken we over diverse vereiste registraties, vergunningen en certificaten. Een aantal voorbeelden van deze registraties:

  • Nederland: VGM Checklist aannemers (VCA), Bedrijf Hulp Verlening (BHV)
  • België: registratie Limosa en verklaring PDOK
  • Engeland: registratie CIS (Construction Industry Scheme)
  • Duitsland: registratie Soka-Bau
  • Frankrijk: Cerfa

Wilt u meer informatie over onze diensten op het gebied van kasfundatie? Of wenst u een offerte voor uw project? Neem dan contact met ons op.

Totaalprojecten

Totaalprojecten

Internationaal

Internationaal

Gecertificeerd

Gecertificeerd